Jag är tillbaka!

Efter min väldigt långa paus från bloggandet, har jag nu bestämt mig för att försöka återvända till bloggvärlden. Vi får se hur länge jag orkar hålla ut, men nu finns det lite mera inspiration än i somras. Just det, nu börjar det bli höst, min favoritårstid. Finns det något mysigare än att krypa ner i soffan under en filt, släcka lamporna och tända massa ljus? Hög romantisk faktor! Jag älskar ljus, i princip varenda gång jag går på loppis hittar jag ljus i någon form. Jag kan lätt ha på ca 15 ljus på en gång, lovely, haha snart börjar det väl osa pyromanvarning om mig, eller det kanske redan gör det? ^^
PÅ sistone har jag känt en väldig skrivlust, har funderat på att börja skriva på en lite längre berättelse. Men det blir nog inget jag publicerar här. Intresset för mina historier verkar inte vara så stort bland bloggläsarna, inte en enda kommentar fick jag på bloggen, så denna gång tänker jag hålla mina skriverier för mig själv.
Nu har jag inget mer att skriva för tillfället, avslutar med att ladda upp bild på nykomlingarna bland mina gosedjur (man blir aldrig för gammal för att pryda sin lägenhet med gosedjur, har märkt att mina gäster ofta sitter och kramar dem, så de kanske fungerar som terapi?^^ )


Här är min samling, två red devils, en panda, en ekorre och fyra nassar i olika storlekar :D
-

sommarens nykomlingar i närbild *aaaaw* :D

.
Hejsan svejsan, ät en plätt!


RSS 2.0