that's it

idag är en "livet suger-dag"...

Helgen som varit

Och då var ännu en vecka slut. Det är som att dagarna bara flyger fram och själv sitter man här och hänger inte riktigt med... I helgen har jag inte gjort så vidare värst mycket. Har varit i närpes och umgåtts med familj och sen hälsade jag också på mormor & morfar och farmor. Nu har jag just kommit tillbaka till min lägenhet. Har supertråkigt och kan inte lyssna på musik eller kolla film då jag nu tvingats ta i bruk min gamla ljudsöndriga dator. Min nya dator är på "service" och det ser mycket dystert ut att den nånsin kommer fungera igen.. yeeah... blir väl att köpa ny dator nudå.. livet är ju nog helt hopplöst just nu..
Så nu ska ja tråka ihjäl mig en stund, får se vad som händer sen då

No surprise

För den som undrar så är mina rubriker just nu antingen titlar på låtar eller helt enkelt bara random ord från musik jag lyssnar på just nu. Daughtry är min terapi, den musik som hjälper mej just nu.
Har idag suttit å läst både solo och cosmo, det är också terapi för själen. Men man blir ganska deppad av allt mode, ja har int råd att köpa klänningar och skor för 200 euro och dylikt :P men det är väl fint att titta på, dessutom är ja inget modelejon heller, köper bara det ja tycker är snyggt och det som ja int ser för fet ut i XD Just nu sitter jag och drömmer om nya partyoutfits, men plånboken tycker att ja ska handla mat istället..
här kommer lite bilder på allt möjligt, har inte orkat ladda upp nå bilder på sistone, så detta sammanfattar lite va ja ha sysslat med på sistone:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Så för att sammanfatta vad bilderna visar;
jag har bakat kola, och ätit upp allt redan ^^ Jag har köpt nya vantar och vinterskor,
jag har bakat en chokladkaka, jag har ritat på en banan, jag har druckit kaffe och gjort smoothie.
that's it I guess..

When we have everything we still have nothing

Här kommer en lagom deprimerande dikt jag skrivit:
.
En känsla
Sömnlösa nätter
ångest
Hur kunde det bli såhär?
Kärlek suger
Mitt hjärta blöder
För varje hjärtslag pumpas blodet ur min kropp och
lämnar kvar min bleka livlösa själ
Var är glödjen?
Var är hoppet?
Tårar som rinner
En känsla av hopplöshet
En känsla av ensamhet
Natten är kall och vårdslös
Livet är grymt
Ångesten trappas upp
Hatkänslorna växer
Sårande ord
Sårande tystnad
svek!
kärlek suger!
Livet är värdelöst
Idioti!
jag blev lurad
tro aldrig på något!
Mörkret vinner
Mitt hjärte fortsätter slå hopplösa slag
obetydligheten finns där
Jag vet inget längre
Ångest!
tårar
Hopplöshet
värdelöst!

You don't know a thing about me

Sitter här och lyssnar på Kelly Clarksons låt Mr. Know it all, den är bra. Dricker även av livets vatten, alltså kaffe med andra ord :P Börjar misstänka att jag håller på att bli beroende av den svarta drycken. Inte bra! tre dagar i rad har jag kokat kaffe på morgonen för att orka gå till skolan. Och jag har aldrig kokat kaffe på morronen förr,, aaah.. å nu sitter jag här med en kopp brevid mej. Kaffe är bra, men jag vill inte vara beroende, det räcker med att hålla på och kämpa mot sina andra beroenden.. :P Facebook till exempel, men jag tror ganska många känner sig beroende av det.
förutom att sitta här och fundera på kaffe lyssnar ja också på annan deppmusik, daughtry och Rascal Flatts är deppmusik, sen finns det en hel massa låtar av andra artiser som också e depp, t.e.x bittersweet med Amy Diamond.
Igår kände jag mig deppad så jag gick till affären och tröstshoppade en Cosmotidning, läste lite i den innan jag gick och lade mig igår, där stod det om färgen gult. Gult är en bra färg som man ska satsa på, man känner sig mer effektiv när man har på gult, man anstränger sig mer och folk i ens omgivning blir glada. Nu sitter jag här med min gula Cardigan på mig men jag känner mej dock inte vidare glad, så nu ska ja fortsätta dricka mitt kaffe och lyssna på mera daughtry och bara känna mej eländig!

Those Days are gone

I'm movin on - Rascal flatts
.
With a past I regret
moment of weakness
they're always the same
where I don't belong
what I couldn't
like I shouldn't
I'm movin on
.



7 roliga saker du kan göra i en bil

Snattar denna lista från damrummet, håll till godo;
.
1. Rulla ner alla fönster, vrid upp radions volym till max och ratta in P1. Headbanga i takt till det tråkiga pratet.
.
2. Syna personen i bilen intill när du står och väntar vid rödljuset. Hoppa sedan till förskräckt, titta med stora ögon på honom eller henne och lås din bils alla dörrar.
.
3. Skriv orden "Hjälp mig" på bakrutan med röd färg. Ju mer färgen liknar blod, desto bättre
.
4. Ha långa konversationer, titta med jämna mellanrum på passagerarsidans säte och låtsas börja gräla med den osynliga personen. Om detta utförs i en bilkö blir det extra kul.
.
5. Ät mat som kräver bestick
.
6. Vinka mycket. Om någon vinkar tillbaka, bli förbannad och peka finger åt dem.
.
7. Häng ett otroligt stort anatal Wunderbaum-granar i backspegeln. Prata med dem och klappa dem kärleksfullt.
.
.
Lite humor såhär i den tråkiga vardagen!

Jag SKA börja blogga igen

Ja snart skall jag ta i med hårdhandskarna och börja blogga igen. Jag har varit alldeles för lat på sistone. Men nu ska ja bli olatare, idag har jag spenderat dagen med löftet "jag skall aldrig mera dricka alkohol" på mina läppar. Men hur många gånger har man inte sagt det och ändå gjort det? haha, det kan jag nog inte ens räkna. Jag tror nog de flesta lovar sig själva att aldrig mer dricka efter en lite"hårdare" utekväll, ^^ Men det går inte att hålla, för förr eller senare kommer just den DÄR festen man måste gå på, och man ska bara ta ett glas, men det blir snabbt flera. Det är mänskligt! Vi använder alkohol för att bli någon som vi vanligen inte är, för att våga vara som den person man egentligen vill vara, för att slippa problem eller dylika saker. Men alkohol är nog inte våran vän. Den bistra sanningen tyvärr XD Det är bara en tillfällig lösning, men dagen efter ångrar man sig alltid. Ångest!
.
men nu skall jag ta och lägga mig, har några föreläsningar som ja ska orka med imorron också, så godnatt världen! Förhoppningsvis börjar jag blogga ordentligt snart så ni får läsa om min otroligt spännande vardag ;) Haha ^^
Piiis Out!

klagdag

Idag är en dålig dag. Har varit enorm trött hela dagen, trots ca 6 timmars sömn känner jag mig ändå som en överkörd fiskmås. Kaffe har jag också druckit idag, till och med 2 koppar, eller muggar skulle man väl kunna kalla det. Det är inte roligt att sitta i skolan och halvsova, men vad kan man göra åt trötthet när det inte hjälper att dricka kaffe?
Jag och sofia kände oss mycket negativa idag, vi klagade på precis allt och beslöt oss för att dränka våra sorger i bakelser, här är några bilder på det;
.
.
.
.
Det satt fint med bakelse, den var verkligen god. Men vi blev ändå inte på bättre humör. Vi kom bara på ännu mera dåliga saker. Antar att man inte kan vara glad hela tiden..
Kanske uppdaterar senare,
hej!

Ett litet avbrott!

Har inte haft tid att skriva nu på 2 dagar och 19 timmar :P Anledning? i lördags hade jag middag för några kompisar och sen blev det krogen. Jag kom hem sent och vaknade sent följande dag, hade helt enkelt inte ork att skriva igår. Kände mest för att ligga på soffan och dricka litervis med juice, vatten och läsk ^^ Undrar varför? haha XD ja och idag steg jag upp halv 8 för att stressläsa det sista av en text om H.C. Andersen som skulle vara läst tills idag ^^ Sen befann jag mig på universitetet från klockan 10.15 till 15:45. Först hade jag tysk grammatik, sen modern svensk prosa då vi bland annat pratade om kvinnolitteratur och sen höjdpunkten på dagen, lektionen i Författarskapsläsning! Mycket skratt blev det verkligen, vi diskuterade allt möjligt som har att göra med H.C Andersen, däribland hans sexuella läggning. Självklart kom vi hela tiden in på villospår och diskuterade bland annat om man kan skriva en text helt objektiv, eller om alla texter är subjektiva på något sätt, gällande prosatexter alltså ^^
Nu ska jag ta och äta lite tonfisksallad och koppla av med några avsnitt desperate houswives,
ha de bra så länge :)

Shoppingdag på stan ^^

Kom nyss hem från stan, alltså folk måste ju snart börja tro att ja e shoppingberoende eller nåt, dehär e tredje gången på 6 dagar som jag varit ute och shoppat, fast i och för sig köpte ja inte så mycket i onsdags, då lekte ja mest shoppingassistent ^^ Men här är bilder från dagens shoppingtur:
.
Mia tog en smörgåsgrej på Cafe de Paris ^^
.
Jag tog en kaffe latte :)
2 st för 5 euro ^^
.
kunde inte motstå dessa läckra örhängen,de var ju på rea ;)
.
Mera örhängen på rea ^^
.
Nån slags partytop 5 euro på Gina :)
.
Urgullig gul cardigan, eller va de nu heter, kunde inte motstå. Från Gina :)
.
Suddig bild, men alltså ett torrschampo, det stod i Solo att dehär sku va bra :)
.
Bra för min torra  hy, eller nåt ^^ ska pröva de ikväll så får vi se sen då om den är bra eller inte ^^
.
Tänkte att jag skulle ta och testa en  ny handkräm :)
.
'
shoppingturen avslutades med en kopp te på arnolds :)
.
.
Mias dricker te som engelsmännen, men lite mjölk i, vilket även jag gör ^^
.
Efter att suttit och myst på Arnolds så gick jag och handlade lite mat och nu sitter jag här och försöker äta spagetti medan jag skriver ^^
Det var allt för denna gång, see ya!!

She will be loved

Ska snart bege mig ut i snöovädret och träffa mia.
Har ägnat eftermiddagen åt att titta på desperate houswives, snacka om bra sere ;D Rekomenderar starkt till alla :) Det har en mix av humor, drama och kärlek :) Jag har även städat idag och hängt undan lite ren tvätt. Jag var faktiskt tvungen att räkna mitt berg med rena strumpor och jag kom fram till siffran 41,5, man kan ju fråga sig när jag tvättade sist egentligen XD Men nu är allt rent i alla fall och jag behöver inte tänka den tråkiga tanken att tvätta strumpor på ett bra tag ^^
.
En låt som jag aldrig tröttnar på är låten She will be loved med Maroon 5, den är så bra!
Men nu måste jag göra mig klar och gå och träffa min kompis, hörs sen!

Fredag den13:e

Inleder dagen med att lyssna på Midnight Queen med Nickelback. Tittar ut genom fönstret,det ser ut som gröt! Dimma, snöyra och jävligt mycke snö, snart blir väl bilen insnöad och inplogad, kan nästan slå vad om att den redan e, de e ju ändå fredagen den 13:e idag så ^^ skulle nog va typiskt min otur...
Men nu ska ja nog äta lite frukost och sen börja städa här ^^
Ha en fortsatt trevlig dag!

Fredag den13:e

Inleder dagen med att lyssna på Midnight Queen med Nickelback. Tittar ut genom fönstret,det ser ut som gröt! Dimma, snöyra och jävligt mycke snö, snart blir väl bilen insnöad och inplogad, kan nästan slå vad om att den redan e, de e ju ändå fredagen den 13:e idag så ^^ skulle nog va typiskt min otur...
Men nu ska ja nog äta lite frukost och sen börja städa här ^^
Ha en fortsatt trevlig dag!

chilledill

Sitter här och skriver handelslista inför lördagens lilla middagsbjudning. Ser fram emot det :) Ska till och med testa ett nytt recept ;) hoppas mina försökskaniner tycker om de :D sitter också och funderar på att jag kommer vara tvungen att flytta in köksbordet hit till vardagsrummet/sovrummet (för de som inte vet så bor jag i en etta med kök) så att vi ryms, men då måste ja flytta soffan och tv-bordet.. hmm nå bara nån hjälper mig så går de säkert bra :)
Åh det kommer bli så roligt, har redan bestämt mig för vad jag ska ha på mej :D Till och  med när de gäller smycken ^^ så nu behöver ja bara fixa lite ätbar mat och sen kommer kvällen bli oförglömlig ;)
.
Men nu har jag lite annat att stå i med, så får ta och önska alla en god natt! ^^

Lugn och fin

Nu såhär efter kören så känner man sig lugn och harmonisk. Det är så kul att sjunga, man får utlopp för sina känslor. Fast man kanske har svårt att tro det, men man mår mycket bättre efter att man sjungit :) Rekommenderar varmt att sjunga i kör :) Man behöver int sjunga så himla bra för det, anmäl dig till en amatörkör :))
Nu skall jag ta och kika lite på finska idol, nog för att ja gillar svenska idol mycket bättre, och sen chilla och fira att helgen äntligen är här ^^
Ha de bra :)

Kharma is a bitch

Jag har hela vintern gått och längtat efter att se en cyklist falla med cykeln, bara för att bevisa min teori att det är omöjligt att cykla på vintern utan att halka. Så jag blev överlycklig då jag såg en cyklist falla omkull med sin cykel, han skadade sig inte utan reste sig bara upp och fortsatte cykla. jaa men vad händer då efter ca 2-3 minuter, jo jag gör ett spektakulärt 10 poängs rumpfall. Så det blev att fort ta sig upp och sen se hur många som såg det, men det var bara ett fåtal personer, tur för mig. Jag vet inte om de beror på mina skor eller om de allvarligt är så jävla halt idag, tänkte halka omkull säkert 50 gånger på en sträcka på 2 km :P
Btw tog jag mitt förnuft till fånga och köpte INTE de blåa skorna jag såg i affären i går. Sparar mina pengar istället ^^
Men nu äta lite billys pizza å sen iväg å sjunga lite!
ha de bra och va försiktiga så ni inte halkar omkull!!

Trött snögubbe

Det snöar som bara den när jag masade mig iväg till universitetet idag. Det kändes oerhört trögt att gå och snön yrde i mitt ansikte. Såg bokstavligen ut som en snögubbe ^^ Nu sitter jag och fördriver lite tid, har ledigt fram till klockan 14:15 då följande lektion börjar. Kanske man borde gå och rösta? Jag läste på min valsedel att man kan förhandsrösta i presidentvalet här på mitt universitet. Eventuellt borde man göra det så man har det undan. Måste bara checka vilken nummer min kandidat har ^^ Förutom att ja känner mig som en överkörd fiskmås sitter jag och drömmer om de blåa skorna jag såg igår. Ska gå och prova dem när jag slutar idag. Sen på jag också på att det är dags att sjunga med kören ikväll igen, jee :) Ska bli kul efter uppehållet över julen :)) Att sjunga gör livet roligare och man mår bättre av det!
Men nu borde jag nog göra något mer vettigt, men har ingen ork. Kanke man borde köpa en kaffe? ^^

My love

Jag är fast besluten om att gå och köpa dedär blåa skorna. Jag kan inte sluta tänka på dem, såhär ser de ungefär ut;
.
Men om ja minns rätt så har de ja ska köpa lite högre skaft kanske ^^ nåja det återstår att se imorron. Måste ju först pröva båda och se om man kan gå omkring i dem utan att dö till 100 %. Längtar tills imorron, jee^^
.
Nu ska jag kolla ett avsnitt av desperate houswives, en av mina andra favoritserier, och sen krypa ner under täcket och få en god natts sömn så man orkar med morgondagens skoldag, eller universitetsdag heter det kanske med det låter en smula töntigt. Kanske morgondagens föreläsningar är det bästa man kan säga ^^
.
Godnatt!!

I'm in love!!!!

Idag gick jag med min kära vän Alisa på stan, hon ville ha min hjälp med att handla kläder och jag måste säga att vi hittade väldigt mycket att köpa. Det var väldigt roligt att gå på stan och välja vad hon skulle prova :D Inte för att min klädsmak är den bästa men ändå ;D Lyckades själv bli förälskad i ett par blåa skor, stövletter kanske det kallas, med hög och smal klack. Jag provade till och med ena skon, ååååhhh I'm sooo in löööv!! Men dom kostar 60 euro och jag har egentligen inte så mycket extra pengar just nu, hjärtesorg </3 Kanske att ja skrapar ihop mina besparingar och går och köper dem, hmm.. dom va så underbart snygga!!
Bilder på dagens inköp, det var rea på glitter 75 %, så alla smycken nedan började sammanlagt kosta 11.40€;
.
.
.
.
Kärlek vid förstaö ögonkastet gällande halsbandet ^^. Vi hann även ta en kaffe och jag tog nån slags grej som hette vaniljaunemla och såg ut såhär;
.
Det var typ kaffe me nå glass och eventuellt grädde också, gott var det i alla fall :)
.
Avslutningsvis måste jag bara ladda upp en bild av bakdelen på trosorna jag köpte i lördags, som är ju så härliga ;D ;
.
Vem skulle kunna motstå att ha dessa trosor på sig? NIIIICE!!
.
Nu ska jag slänga ihop en köttfärssås och bjuda brorsan på mat,
Ha de gött!!

Utan stygn

Sitter nu här och lyssnar på låten I'm a slave for U med Britney Spears, löööv it!! Kom just hem och nu e stygnen borta!!!! Nu måst ja bara sätta på kirurgisk tejp så såret säkert hålls ihop tills de e 100 % ihopläkt + fotbada varje kväll.. Snacka om jobbigt. ja e trött på fotbad.. :P Här är en bild på hur min tå såg ut när jag hade varit till hälsovårdscentralen och fått den uppskuren ^^ ;
Ett helt paket^^ Gissa om deva svårt att gå eller att ens få på sig strumpor och skor? Fick gå med foppatofflor första två dagarna:P och jag hatar foppatofflor XD jag har ingen bild på hur det såg ut första gången jag tog av bandaget, men det var så äckligt att ni säkert inte ens skulle velat se det XD
.
Nu kanske ja ska börja diska och städa lite, ska agera shoppinassistent idag, kul :D Och sen ska ja laga middag åt brorsan, måste komma på nåt lätt och enkelt att laga bara ^^
ha det bra!

Dagens inköp

Spenderade lite tid med Sofia idag, först gick vi till Cafeét Ett rum och kök, våra reaktioner på det stället är att det var väldigt dyrt! en sallad kostade 11-12 euro :O De hade inte så överdrivet stort utbud gällande sötsaker till kaffet heller, det som fanns var svinigt dyrt, precis som på alla andra Cafeér. Det finns bara ett ställe som inte e svindyrt, å de e Othello på brändö <3 Othello i våra hjärtan! nå här kommer några halvtaskiga bilder från vårt Cafébesök;
.
.
.
En slags prydnad som stod på bordet, den var fin men jag fick ingen bra bild, hehe ^^
.
Efter att ha spenderat tid på det nya kafeét, som by the way inte kommer bli vårat nya place, gick vi till Hesburger och fettade oss i fettig mat. Därefter trängdes vi med folk i bokhandeln, det är rea så det kryllar av folk i alla affärer. Sen gick vi in på HM där jag köpte följande saker;
.
Jag kunde inte låta bli att köpa dessa, de har inte funnits förr på HM så det ska bli intressant och testad dem :)
.
Efter att ha trängts med reagalna människor på HM gick vi vidare till Indiska där jag blev kär i dessa koppar, köpte två stycken;
.
.
.
Kunde inte motstå doften av detta ljuvliga hasselnötskaffe,så jag köpte det fast det var lite dyrt, får bara hoppas på nu att det smakar lika gott som de doftar^^
.
Det var allt för denna gång, kanske eventuellt uppdaterar senare om jag har något finurligt att komma med,
see ya!!

telefonkö och annat skoj

Imorse var det otroligt svårt att komma upp ur sängen. Jag hade ställt in alarmet på 9.00 men steg inte upp förrän 10.00 och då var de första jag gjorde att ringa till studenthälsovården för att rådfråga om min tå. Men efter över 10 minuters köande med en röst som hela tiden säger; varsågod att vänta utan att avbryta samtalet du är i kö, på både finska, svenska och engelska + dålig bakgrundsmusik som låter som något från sims 1 om ni minns det spelet? Ja men då efter över 10 minuters plågande säger en röst att alla linjer och köer e fulla och att ja ska ringa senare.. man bara THANK YOUU!!!
.
Sitter och äter frukost som bäst, rostbröd med ost och gurka, mitt levebröd <3
.
Just nu sitter jag och drömmer om hasselbakad potatis, normalt :D
Och lite senare ska jag gå till ett nytt café som har öppnat här i vasa, ett rum och kök heter det ^^ Ganska lustigt namn nog ^^
.
Uppdaterar eventuellt bloggen lite senare med bilder därifrån :)
Ha de bra så länge!!

Bumpy ride

Sitter som bäst här och diggar till Mohombis låt Bumpy ride, det är helt fantastiskt hur jag aldrig blir trött på en låt. Jag kan spela samma låt om och om igen och ja lyssnar typ bara på samma låtar på spotify ^^ Alla andra pratar om att den och den låten e utspelad, men jag har inte ännu lyckats spela sönder nån låt så att jag tröttnat på den.. Lite speciell är man väl :D
Har by the way bestämt mig för att börja leva lite hälosammare. Har införskaffat en ny regel som innebär att ja inte ska köpa godis längre, enda gången jag får äta det är om nån bjuder.Men först ska ja äta upp de sista av julgodiset, haha XD SEN ska ja börja leva hälsosamt ^^ börja motionera lite mera och så.. får se hur länge ja klarar de XD Önska mej lycka till ^^
Väntar på att min tå ska läka ihop till hundra % och sen ska ja gå till simhallen, har inte varit på jättelänge, måste nog gå oftare, de e ju så kul att simma!
-
Men nu ska ja underhålla mig med min favoritserie Greys Anatomy, synd att ja snart har kollat alla avsnitt :(
.

tvätterskan

Håller som bäst på att tvätta, en av de tråkigaste sakerna jag vet.. Och det finns en nackdel med att vara en färgglad människa, jo nämligen de går inte att sortera tvätten 100 % som den ska va :P Ja har bara två helvita plagg så när de är smutsiga blir de en maskin med två plagg i XD och sen resten av mina kläder brukar ja sortera i mörk färg/svart och ljus. Men alla mina kläder passar ju inte i dessa kategorier så ja brukar chansa lite och sen hoppas ja att mina ljusa kläder inte blir missfärgade. '
Och sen har vi ju dom jävla underkläderna, hatar strumpor särskilt mycket, för först ska man stå och hänga upp alla och sen när de torkat så ska man para ihop dom jävlarna. Nog för att man lätt ser vilka strumpor som hör ihop när jag har en massa färggranna, men det är ändå jobbigt XD
Och bara för att klaga lite mera så suger tvättmaskinen rejält, det tar typ 40 minuter max innan en tvätt blir klar, vilken är alldeles för lite, men tyvärr är ja så oteknisk att ja inte orkar förstå hur man ställer in andra program på den. Jag bara slänger in tvätten och lite tvättmedel, sen trycker ja på 40 eller 60 och så tvättar den.. ^^ Så ibland blir de att köra tvätten flera gånger om den inte blir ren ^^
Ja och sen kan ja ju oxå berätta att ja inte tvättar så ofta, kanske 1 gång i månaden max ^^ Man har tydligen mycke kläder och underkläder när man inte behöver tvätta så ofta ^^
.
Nej nu ska ja gå och se om tvättmaskinen e klar och sen sätta i mera tvätt, see ya!!

Helt normal dag,eller?

Började dagen smått dramatiskt. En halvtimme före alarmet skulle ringa höll jag på att ramla ur sängen då en ambulans/brandbil eller nåt liknande åkte förbi i hög hastighet och med sirenen på xD Men jag återhämtade mej och försökte somna om, tryckte på snooze flera gånger, orkade helt enkelt inte stiga upp ur sängen :P
.
Nu sitter jag och förbereder mig själv mentalt för att gå till skolan XD efter jullovet känns det en smula tungt att gå dit, eller det heter ju inte skola, det heter universitet. Men ändå..hoppas dagens lektion blir rolig i alla fall :P
.
Sen ska ja gå en sväng in till stan och handla en kudde som mamma ville ha från indiska, och sen handla lite smågrejer som ja ska ha till  matlagningen ^^  Efter det vet ja faktiskt inte vad ja ska göra, får väl se vad det blir till ^^
.
Puss och kram !!
.
PS. Två bra låtar just nu som ni borde lyssna på ; Misery-Maroon 5, Midnight queen-Nickelback

Dagens låt

You're the one that I want - John Travolta, Olivia Newton-John
.

10 saker att göra i en hiss

Hade en liknande lista för en tid sedan, men här kommer en ny som jag snattar från damrummet, enjoy;
1. Ta med en kamera och ta bilder på alla i hissen
2. Tryck på knapparna och låtsas att du får en elektrisk stöt. Le, och gör sedan om det en gång till.
3. Håll hissdörrarna öppna och säg att du väntar på en vän. Låt dörrarna gå igen efter ett tag och säg rakt ut i luften: "Hej Peter, hur har du haft det idag?"
4. Placera en låda i ena hörnet och varje gång någon kliver in fråga om de hör något som tickar
5. Tala om för folk att du kan se deras aura.
6. skrik "GRUPPKRAM" och kasta dig sedan över de andra i hissen
7. Lyssna på hissväggarna med ett stetoskop
8. Öppna din väska eller portfölj en aning och medan du kikar in frågar du; "Är det tillräckligt med luft därinne?"
9. Fråga om du kan trycka på knapparna åt de andra i hissen, och tryck på fel knappar
10. Flytta in ditt skrivbord i hissen och varje gång någon kliver in frågar du om de har bokat tid.
.
.
Jag tyckte i alla fall att detta var humor :D

Tån är inpaketerad

Sitter halvbekvämt på en stol nu med foten i luften. Min tå är inne i ett paket. Det känns så töntigt, den e inte bruten eller nåt sånt, men läkaren måsta skära upp tån p.g.a nageltrång, hur töntigt e inte det? skulle kännts coolare med en stukning eller nåt,när folk frågar varför jag haltar omkring som en halt höna. Okej man kanske ska va glad att de egentligen int e så allvarligt, men ändåXD töntigt på nåt sätt.
Så nu ska ja ta de lugnt resten av dagen och sitta me foten högt upp, oh what a joy! Burana here I come!

fråga

Ibland vet man faktiskt inte

Bitch

So take me as I am
This may mean
You'll have to be a stronger man
Rest assured that
When I start to make you nervous
And I'm going to extremes
Tomorrow I will change
And today won't mean a thing

RSS 2.0