Wiiie :D

Igår var den stora dagen :D Jag fyllde 18 :D och i present fick jag en bilstereo, en bil, pengar, presentkort till seppälä och H&M, 12 nyckelringar, godis, penna + en skum penna med en grön dinosauriegrej på och den hade stora ögon xD. Egentligen kändes det inte något extra speciellt igår fast jag blev 18, jag känner mig inte direkt äldre xD Men jag är i alla fall 18 och idag var jag då och skrev teroridelen till körkortet, måste säga att jag klarade det galant med 1 fel på teorifrågorna och 3 fel på bilderna. Wiie nu var det bara uppkörningen kvar då och den äger rum i nästa vecka på tisdag 9:45 om ja minns rätt, hjälp jag är redan nervös :O Jag bara måste klara det för jag bara måste ha körkort så jag slutar vara så beroende av andras skjuts hela tiden och så att jag kan åka vart jag vill när jag vill ( eller jaa nästan i alla fall, alla affärer har ju en viss stängningstid)

Imorgon blir det Helsingforsresa då, ser fram emot det. Huvudmålet för resan är då PLAYME musikalen, en finlandssvensk storsatsning. Så heter det då i alla fall, men vi får ju se om det verkligen stämmer. Vi skall skriva en recension om musikalen till tidningen Syd-Österbotten från denhär kursen i psykologi som jag går nu, vi är typ 6 personer så klassrummet är ju inte direkt fullt om man säger så ;) Men det skall hur som helst bli kul att få skriva nåt som kommer i tidningen :D För det har jag aldrig gjort förr, kanske detta är ett första steg på min författarkarriär? även fast vi skall skriva recensionen tillsammans, men man är ändå en del av den. Hmm.. ser faktiskt fram emot detta!
Vi skall sova på hotell Flamingo oxå, och där finns det nå simbassänger och sånt, men om vi använder oss av dem är väl en annan sak då, men säkert gör vi ;D Shoppa skall vi ju även göra samt besöka Sveaborg och Heureka :) Tror det kommer bli en riktigt kul resa :) Och om typ 2 veckor är det ju dendär studentsitsen på ÅboAkademi oxå ;D Så det blir en del resande för mig, även fast det bara är inom landet :D

Men nu skall jag gå i duschen, och sen måste jag ju bara kolla på IDOL ;D det programmet är nog ett av mina favoritprogramm ;D NÅgon annan som håller med? :D

Hej hopp sockertopp xD

Imorgon är det den stora dagen, min 18 års dag :D Jag ser fram emot att bli 18 dels för att få körkort och dels för att ja kan köpa alkohol åt mig själv om ja skulle känna för att dricka det nån gång. Inte kommer jag börja festa nå oftare fast jag fyller 18, men de få gånger ja festar kan jag i alla fall köp ut åt mig själv då xD
Min dag idag har inte varit särskilt effektiv, så därför tänker jag nu öva på körkortet och efter det skall jag ta en promenad. Men efter det vet jag int, säkert kommer jag att nörda en stund på farmville samt läsa i min bok.
Jag har nu gjort läxorna idag så att ja inte behöver göra dem imorron, smart va? :D


Dags att gå, om ja orkar så kanske jag uppdaterar lite senare med nåt smaskigt inlägg, fast det beror ju på om jag har nåt smaskigt att berätta då ;D

Då var festen slut.

Haha ja nu har mina kompisar åkt hem och jag lämnade ensam kvar. Men kul var det, fast vi drack inte så mycket så det blev inte direkt nån vild kväll om man säger så ;) Men man kan ju faktiskt ha kul utan alkohol oxå, men det är klart att man vill festa lite när det i alla fall är ens 18 års fest. Nog för att jag inte fyller förrän söndag, men i alla fall passade det bäst med festen idag! Synd att Mia inte kunde komma, skulle varit roligt att träffa henne, men tyvärr var det hennes arma huvud som satte foten i marken.
På min fest har vi avnjutit små pajer fyllda me skinka, kyckling och lax ( som vi köpte i affären och tillagade i ugnen ) och till efterrätt blev det almondy dajmpaj :D Mums säger jag, till maten bjöd jag på varsin koskenkorva shot åt mina vänner, roliga grimaser gjorde vi för det var ganska starkt xD. Vi har även mumsat i oss godis, 3 sorters chips, kakor, maränger och salta kex samt vindruvor, ja och inte att glömma en smärre mängd alkohol. Jag känner mig inte ens påverkad så inte har jag druckit för mycket då i alla fall.
Vi kollade på en film med Renee Zellweger som hette "New in town" och den lockade till några goda skratt. Jag tycker om henne som skådespelare, hon spelar såna roller som ja tycker om. T.ex. Bridget Jones, :D

Men nu skall jag avsluta detta inlägg och ta och göra nåt annat ett tag och sedan skall jag gå och lägga mej :)

Byebye internetvärlden :D

Nu börjar det

Japp, nu har jag bestämt mig för att bli en aktiv bloggerska igen! Och det är ju tur att jag skall börja dela med mig av mina innersta tankar igen för jag är säker på att ni har saknat mig där ute! ;D Haha nu skall jag väl inte bli för självgod, för det är inte kul att läsa bloggar som handlar om personer som tror att de är bäst, störst och vackrast! Jag är ganska säker på att det är fler än jag därute som tycker samma sak.
Vad är nytt i mitt liv nudå? Jo jag har färgat håret så sent som igår, här är en puckad bild på mej, kan ju tillägga att jag tog 25 bilder på mig själv och jag såg inte normal ut på någon av bilderna xD



Inte för att jag kan säga att jag ser mer normal ut på denna bild än någon annan, men jaaa ni vet ju hur självkritisk man är och man nöjer sig nästan aldrig med någon bild på sig själv. Jag för min del kan ta 50 bilder av mig själv och kanske va nöjd me 2 av de bilderna. Så för att få ihop ett passligt gäng med bilder så kan det ju ta ganska länge. När jag tänker efter så vet jag ingen som är lika kritiskt inställd till sig själv som jag är, vad det beror på vet jag inte. Men vi har ju läst i psykologi om hur viktig självbilden och självkänslan är för hur man upplever sig själv. Fast hur mycket det stämmer i mitt fall tänker jag inte skriva långa meningar om här!

Idag fick jag reda på studentresultatet i finska, det kan ju ändras ännu, men i alla fall kommer jag få ett C, ca 15-20 poäng från ett M, så det känns lite snopet. Det var den ena av skrivuppgifterna som gick dåligt, har aldrig någonsin fått så låga poäng på en skrivuppgift :P Har inte frågat ännu vad jag fick i Engelska eller Historia, det tar som lite emot att fråga, för jag vill ju ha bra men de känns som att det kanske inte gick så bra då i alla fall. Men jag måste väl skärpa mig och våga fråga i skolan imorron vad jag riktigt fick. Ihh.. hur skall jag våga?

Snart fyller jag :D På söndag den 27.9 är min 18 års dag *jippii* äntligen blir man myndig och redo att åka ut och festa på krog och dylika ställen ;) Och redan på måndag får jag skriva körkortet *hoppas jag klarar det* och i morgon är det min födelsedagsfest för de närmaste tjejkompisarna! men den kan jag skriva mer om i morgon, för nu kommer snart Peter hit och då skall vi gå till affären och köpa ingredienser till kvällens måltid, nämligen tortillas ;)


Byebye så länge och sköt om er! :)

HejHej allihopa! :)

Jahapp då var första dagen med studentskrivning över, jag skall inte säga hur det gick, det får vi se sen. Men ja tippar på att ja har hälften rätt i hörförståelsen :P sen får vi se vad det egentliga resultatet blir då, men hur det än går är jag nöjd bara jag klarar det! Imorgon är det engelska hörförståelse. Jag hoppas på att det skall gå bra och handla om nån text som är lätt att förstå och inte nåt invecklat som har typ med politik att göra eller så.. Då sitter man allt i smeten xD
Idag har min dag inte varit så intressant, har pluggat historia och varit allmänt osocial. Men har nog hunnit att käfta en del med min syster om vilka ämnen som är viktiga och mindre viktiga i skolan ;D

Time's up

Imorgon inleds studentskrivningarna, jag känner mej relativt lugn inför finska hörförståelsen i morgon. Jag tror nog att ja kommer att klara den, men däremot tror ja att betyget inte kommer bli så bra xD Men ja är glad bara jag klarar studentprovet i finska! Det som jag är mest nervös över är nog studentprovet i historia. Det känns skrämmande att ha 6 timmar på sig att besvara 6 essäfrågor och man har typ bara 8 att välja mellan. Tänk så kommer det bara såna saker som ja tycker e svårt? Tänk om ja misslyckas grovt? :O Men det är väl egentligen inte hela världen det då, men i alla fall skulle det ju vara roligare om man klarar det än om man misslyckas.
Det återstår att se hur det går med studenten nu, men jag håller såklart tummarna för att de skall gå bra för mej och för mina kompisar och såklart min älskling :) Och till alla er som skall skriva studenten nu LYCKA TILL! :)

Det har väl egentligen inte hänt så mycket i mitt liv sen jag skrev sist. Jag har väl nördat upp mej några steg i Farmville samt pluggat historia. Denna helgen orkade jag inte åka på fest, så ja tog en mysig hemmahelg me älsklingen och vi hade de superbra tycker jag :) Jag har till och med spelat GH worldtour på nivån hard *stolt*, kanske min dröm om att bli expert inte är så långt borta trots allt? Fast det återstår ju att se ;)

Men nu är det dags att börja leta sig mot sängen och plugga lite till på historia (bara en vecka kvar till studentprovet)
God Natt alla och dröm sött! :)

RSS 2.0