American Pie - the book of love



Det var filmen som stod på dagens schema. Jag kollade den och är nu såhär i efterhand ganska förvånad. Jag tycker att denna film skiljer sig ganska klart från de senaste American Pie filmerna. Men helt klart sevärd :)

Handling:

3 stycken pojkar, lite nördiga kanske men definitivt oskulder, hittar en bibel en dag när de är i biblioteket. Denna bibel visar sig vara en bok som vägleder dem till hur man skall ha sex med kvinnor, men dock har en del av denna bibel blivit oläsbar. Men pojkarna påbörjar sin resa mot att förlora oskulden.

Kanske inte världens bästa förklaring på vad den handlar om, men man kan inte avslöja för mycket heller. Men de som brukar kolla på dessa american pie filmer vet ju vad ni har att förvänta er. Som vanligt finns det väldigt mycket naket i denna film och sex är ju såklart huvudtemat som alltid. Men ändå sitter man och är förundrad över slutet på filmen. Om man jämför början och slutet så skulle man kunna tro att det rör sig om två helt olika filmer. Men det tyckte ja inte gjorde denna filmen till någon dålig film för det, det kanske bara är lite annorlunda än vad man är van vid när de gäller dessa filmer.

En sak som jag inte gillade i denna film var nog Stifler, han var väldigt mesig och konstig i denna film. Inte alls lika självsäker som i de andra filmerna, så det är ett minus. Men annars hitar ja inte så mycket att klaga på i denna film!


En riktigt sevärd och faktiskt romantisk film ( till en viss del) ;D

Betyg: 4/5


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0