I love you man!






Det är titeln på filmen som jag såg på ikväll.
Det var en helt underbar och fantastiskt rolig film :D Alltså ni måste bara se den!!! Här kommer en liten beskrivning på handlingen:

Peter Klaven (Paul Rudd) är en helt vanligt man som jobbar inom fastighetsbranchen. Han har just friat till sin flickvän och nu planerar de ett bröllop. Han har dock ett litet problem, har har nämligen inga manliga kompisar. Efter att ha hört sin fästmö och hennes kompisar prata om honom och hans "kompisproblem" så bestämmer han sig för att hitta en bestman till sitt bröllop. Peter börjar gå på dater med olika män för att hitta sin nya bestman. Men det går inte så bra, men när han till sist ger upp hoppet så hittar han Sydney (Jason Segel) och de blir riktigt goda vänner och pratar om precis allting. Den enda som inte är glad över detta är hans blivande fru och nu sätts deras förhållande på prov.


Denhär filmen är fylld me sjuk humor, så den passar perfekt om man som mig lider av en smula sjuk humor. Det är klart att den oxå innehåller någorlunda normal humor, men mest sjuk om man skall vara ärlig. Denna film bjuder på väldigt många skratt och positiva överraskningar, man kunde inte förutspå vad som skulle hända som följande moment och det om nånting är något som gör en bra film till en bra film!! Skådespelarna var förträffliga och man blev riktigt lycklig av att kolla på denna film faktiskt, i alla fall slutet var väldigt bra. :)


För er därute som letar efter en komedi, men som alltid blir besvikna när filmen inte är rolig fast det står i beskrivningen att det skall vara en komedi, DETTA ÄR DEFINITIVT EN KOMEDI!! I alla fall om man delar samma humor som mej :) Men jag rekommenderar starkt att ni skall se denna film, niice, denna film har etsat sig fast i mitt minne och den kommer att sitta fast där väldigt länge :)

Betyg 5/5



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0