söndags och måndagsäventyr ^^

På söndagen hade vi det riktigt kul hos Lm. Vi kollade på american pie- the wedding och skrattade halvt ihjäl oss, samt dagdrömde om att festa med stifler, haha :D Vi åt metir-pizza och potatissallad, sen åkte vi ut på en biltur, köpte chips å godis och åkte ner till "spökstranden", där vi satt och filosoferade över livets stora frågor, män och spöken ^^ Här är lite bilder:



Vy över spökstranden ^^



Vy x2 över spökstranden ^^



Mumin-lemonad :)




Lite godis :)



"liksäcken" som låg och flöt i vattnet, haha :D




Chips :)




Smurf-lemonad ^^



Mia byggde ett stentorn med ett chips på toppen ;D


Senare på kvällen träffade jag Alisa för ett sista äventyr innan hon flyttade till åbo. Vi lånade en stinkande mink-paketbil och åkte till korsholm för att hämta en soffa som hon absolut skulle ha. En rund riktigt snitsig soffa ;D När vi svängde in med bilen på gården tappade vi hakan, huset var jättefint, vi skämdes lite över att komma åkandes i en stinkande paketbil när folket som sålde soffan uppenbarligen var rika ^^ Men allt gick bra och soffan rymdes precis in i bilen och rikemansfolket verkade trevliga även fast det luktade lite mink om oss, haha ;D

Seda tog vi en kaffe på abc ( jaaaa, jag har börjat dricka kaffe igen) och när vi skulle åka därifrån råkade alisa starta bilalarmet när hon skulle låsa upp bilen, haha vad vi skrattade och hade roligt åt det :) PÅ vägen hem talade vi allvar om allt möjligt och det kändes sorligt att veta att vi skulle skiljas åt för en lång tid när vi kom hem igen. Jag saknar dig redan Alisa :( Hoppas att vi träffas snart igen! :)


Ikväll har jag umgåtts med Tess, vi har kört runt i näsby och känt oss som riktiga närpesbor :D Vi har ätit polly, druckit kaffe och pratat om en massa roliga saker, det var förresten en himla tur att ingen lyssnade på oss för det var ganska skumma saker vi pratade om ;)

Här är lite bilder från kvällen:


mina skor i närbild ^^



Polly :D


That's it :D Nu ska ja sluta skriva och fortsätta kolla på danska hollywoodfruar ;D See ya :D



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0