Åland

Igår lastade jag in 5 väskor och en massa plastpåsar fulla med grejer i min bil, det blev mycket spring upp och ner i trapporna XD Och min bil är ju ganska liten så det blev att packa lika mycket inne i bilen som jag packade i bakluckan ^^ och vi som fått lära oss i bilskolan att inte ha lösa föremål inne i bilen XD hehe, nåja jag klarade ju mig helskinnad hit, även fast jag kände mig riktigt trött. Alltså det är väldigt sövande att köra bil ensam i över 300 km.. jag var tvungen att åka in till ett ABC och köpa en energidryck och en kopp kaffe. Det hjälpte ju en del i alla fall. Jag kom ner till hamnen i lagom tid och satt och väntade i kanske 45 minuter på att köra på båten. Det gick bra och väl inne på båten gick jag först och åt en räksmörgås och därefter gick jag omkring och tittade på lite olika saker.
Efter att ha konstaterat att allting var dyrt tog jag hissen upp till 12:e våningen och satte mig i en ganska bekväm stol i en sorts minibar och läste en tidning. Plötsligt hörde jag någon som ja hei, och då var det en kille som satt brevid mig som kände sig lite ensam och ville prata med mej. Jag tyckte först att det var lite konstigt, eftersom han pratade finska och jag pratar ju svenska, men vi konverserade på engelska och ibland försökte jag säga lite på finska och han försökte säga saker på svenska oxå, han frågade hela tiden hur man skulle säga olika saker på svenska :D Vi hade sällskap resten av kvällen och pratade om allt möjligt, det var riktigt trevligt att inte behöva vara ensam. Under kvällens kom var det flera helt random typer som kom fram och frågade varför vi satt och pratade engelska, vi hade väl aldrig nån riktigt bra förklaring, bara att vi båda var för blyga för att våga oss på att prata det andra språket XD Denhär killen var förresten ovanligt bra på att prata engelska, de flesta finnar har lite konstigt uttal på engelska eftersom det finns ljud i engelskan som inte finns i finskan, men jaa.. En riktigt trevlig kväll hade man :)
den här söta lilla ugglan hänger nu på min bilnyckel ^^
Kl 00.40 kom båten iland och jag körde av, jag var lite förvirrad eftersom det var mörkt, men jag körde rakt precis som toffe sa att ja jag skulle göra, och sen kom jag till en rondel som jag körde runt nåt varv i innan jag kom fram till vilken avfart jag skulle ta, haha XD När jag kom hit till lägenheten orkade jag bara bära in två väskor, resten bar jag in idag ^^
Det här blev ett väldigt långt inlägg, men det summerar gårdagskvällen ganska bra i alla fall ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0